Ursäkten inte accepterad?

Efter att ha gnällt av mig skriftligt igår gick det mycket bättre att koppla av, jag målade naglarna, lekte med katterna, åt en massa godsaker och mös.

Idag när jag låg i soffan och läste hörde jag plötsligt ljudet av vattensplash och när jag senare tittade ut genom fönstret såg jag en bukett med rosor på gräsmattan.

I mitt huvud gick det till såhär: En av grannarna, en manlig sådan hade gjort något otyg och försökte be om ursäkt med ett fång röda rosor (det ska nämligen till en man att komma med en sådan klichéartat och dålig fredsgåva). Ursäkten godtogs inte och mottagaren av rosorna kastade ut innehållet i vasen genom fönstret för att riktigt bevisa den poängen. Men bara för att poängtera, vasen följde nämligen inte med och det skulle den gjort om det var i ursinne som rosorna tog vägen genom fönstret. Det är vad min slutledningsförmåga, alternativt tarvliga fantasi kommer fram till.

Ikväll ska jag ut och röra på mig, det blir en sväng till Trädgården tror jag visst. Ska försöka snygga till mig och sånt. Vilket påminner mig om att jag kommit igång med min andra blogg nu igen. Den har legat i träda sedan flytten, ett ständigt dåligt samvete. Skönt att få igång den så att jag slipper sånt!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.