Mera fiskar!

Nu har jag flyttat respektive fiskar till respektive akvarium och dessutom inhandlat lite nytt! Dessutom lyckades jag ta ett par bilder som jag blev hemskt nöjd med!

Egenuppfödd hona, den med sämst färg. Lite kul eftersom att hon fortfarande är snygg!

Den bättre färgade egenuppfödda honan. Den röda färgen är mer neonig.

Den tredje egenuppfödda honan. Nästan bättre tecknad än sin mamma!

Endlers guppy.

Endlers igen.

Min nya lilla kärlek, corydoras pygmaeus, pygmépansarmal! Ruskigt söta!

Den nye hanen fastnade äntligen ordentligt på bild!

Nu går alltså svärdbärarna med pygmépansarmalar och ett gäng otocinclus i stora akvariet och endlersarna och ett par svärdbärare och ett gäng otocinclus går i det mindre akvariet. Det blev otocinclus till det stora akvariet eftersom att vi kände att vi måste känna efter riktigt vad vi vill ha för mal där sist och slutligen. Vi kan ju alltid flytta ihop otocinclusarna i det mindre akvariet sedan. Vi har sparat två av våra egenuppfödda svärdbärarhonor i det lilla akvariet eftersom att de ser misstänkt dräktiga ut. Och i det lilla karet finns inga stora artfränder som tycker att yngel är gott. Har mina misstankar om att honorna är för små för att kunna äta upp sina yngel.

Samtidigt har jag ju flyttat över deras mor som är uppenbart dräktig till det större akvariet eftersom att hon gärna äter yngel och det finns mer växtlighet att gömma sig i där tills vi kan köra en räddningsaktion.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.