Mer pengar?

Sitter nu o väntar på planet. Är på väg ner till Stockholm för ett antal möten under dagen. Ska träffa en del kollegor i landet samt träffa vår gruppledare i riksdagen. Det brukar också vara intressant att höra av statsråden vilka frågor som ligger i pipeline. Denna gång är det vår äldreomsorgsminister Maria Larsson som har den informationen. Och inom hennes departement händer det en hel del intressanta saker.

 

Få se om vi också kan få en hint hur man tänker när det gäller pengarna till kommunerna i höstproppen. Klart är att det blir mer pengar och det handlar mer om hur mycket. Men mest troligt är Mats Odell inte med denna dag.

2 kommentarer

  1. Hans-Inge Smetana

    Svar till Lisbet Olofsson (2009-08-27 11:28)
    Tack för det. När suset hörs från planets motorer brukar av en outgrundlig anledning John Blund komma o hälsa på. Sen brukar han vara påträngande ända till det dunsar till och man hälsas välkommen till Arlanda. Lite sömndrucken tar man sin väska o kliver in i hallen. Och helt plötsligt är man som en ny människa. Att koppla av med en sömnstund är härligt. Då kan man fortsätta köra 110 igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.