Tar av hatten……

Kom just hem från en trevlig middag. Under balkarna på lägerhyddan har vi varit samlade för att hedra de som arbetat 25 år i kommunen. 25 år är lång tid. Många elever har fått hjälp med allehanda inlärningsaktiviteter under den tiden. Fått hjälp med att lära sig räkna, läsa skriva och att i högre år förkovra den kunskapen ytterligare.

 

Det är också många år av givande hjälp till våra gamla. Att ge de gamla en trygghet som gör att deras liv blir lättare. Att få hjälp med allt ifrån toaletthjälp till att få känna vinden å håret på en trevlig promenad. Ivrigt berättande om sitt liv och kanske i vissa fall pratade om samma saker hela tiden. Men ändå bli bemött av kärlek, omtanke och respekt.

 

Ja detta är vår personals (hjältars) vardag. Och vi politiker har all anledning att ta av oss hatten för alla vardagshjältar där ute. Vardagshjältarna som gör livet drägligt för våra invånare. Tack för att ni finns!  På bilden nedan är inte alla hjältar med för det är svårt att få med alla ca 1000 stycken vardagshjältar kommunen har i Vännäs. Men här se ni dem vi firade idag som har varit våra hjältar i 25 år. Och nedanför bilder på jubilarerna tillsammans med deras chefer och den politiska ledningen för varje förvaltning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.