Grattis Dorotea

Ja så finns då Kristdemokraterna i alla länets kommuner. Om jag inte är helt fel ute så är det nog bara 3 partier som finns i alla kommuner i Västerbotten. Ni kan ju nyttja kommentarerna och gissa vilka det är. Bifogar det pressmeddelande jag sände i förmiddas.

Tidigare Socialdemokrat.

 

Numera Kristdemokrat.

Knut Isaksson som tidigare arbetat som kommunchef är numera Kristdemokrat och startar en lokalavdelning i Dorotea. Knut var tidigare Socialdemokrat men var förhindrad att utöva politik som kommunchef enligt kommunallagen.

Knut har insett fördelarna med Kristdemokratins ideologi och är nu beredd att stå i fronten som Doroteas Kristdemokratiske partiledare.  Och därmed finns det Kristdemokratisk representation i alla länets kommuner.

 

– Vi är mycket glada för att Knut nu kommer att driva kommunpolitiken utifrån Kristdemokratiska värderingar och ideologi. Knut är ju väl förtrogen med kommunpolitiken sedan han arbetade som kommunchef. Och vi ser mycket positivt på att vi nu är ett av få partier som finns representerade i alla länets kommuner, säger ombudsman Hans-Inge Smetana

 

         För mig som i nästan 40 år arbetat med kommunala frågor känns det både naturligt och spännande att få engagera sig kommunalpolitiskt igen. Jag är övertygad om att Dorotea, en spännande kommun med goda förutsättningar, behöver ett parti, som bygger på en tydlig värdegrund, säger Knut Isaksson.

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Isak

    Knut Isaksson är känd som en god socialdemokrat, efter sin
    förtjänstfulla gärning i kommunens tjänst. Att han nu väl-
    jer att byta parti var väl inte helt oväntat, men inte så
    väl övertänkt. Dorotea styrs i dag av en borgerlig koali-
    tion benämnt DKL. Att det knakar i fogarna är väl känt, och
    den maktkamp som har kommit till uttryck under mandatper-
    ioden kommer nog inte att gynna KD. Splittringen inom DKL
    och den prekära siutation som kommunen befinner sig i, så
    hade nog Knut kunnat få ut mer av sitt politiska intresse
    i den nya koalitionen efter den 19 september.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.