Bolagsstyrelsemöte.

Ja så är det en ny månad och sammanträde igen. Ni som läser min blogg tror väl att jag sitter på sammanträde jämt men så är inte fallet. Men OK jag måste tillstå att det är rätt mycket av den varan. Vi har nu Näringslivsservice bolagsstyrelsemöte.

 

Ett helägt bolag av Vännäs Kommun som arbetar med företagsutveckling, marknadsföring etc. I styrelsen sitter representanter för ägaren samt representanter för handeln och företagarna på orten och det tycker jag är bra. Det är intressant att lyssna till deras argumentering och deras förslag. De är ju inte så färgade av den kommunala prosan och beslutsapparaten utan de är friare i tanken att förslå kloka tankar och idéer. Ofta tycker de att det är för invecklat och tidsfördröjande med den kommunala apparaten. Och jag är den förste att hålla med.

 

Ska efter lunch justera ett protokoll på Vård och omsorg sen ska ordförande Sonja Eriksson och jag besöka vår intraprenad Orion i Vännäsby. Alltid roligt att hälsa på i verksamheterna. Och inte minst i denna intressanta verkamhet där personalen har en stor påverkansgrad på sitt arbete. Det visar sig både i sjukskrivningstal, ekonomi och annat att det är en lyckad driftsform. Och vi ska inte glömma nämna brukarna som är mycket nöjda med verksamheten och kvalitén.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.