Allt är relativt

I går fick jag lämna kommunstyrelsens sammanträde innan det var klart. För att sätta mig i bilen och åka till Dorotea på kvällen. Det är inte många KS som jag inte deltagit på till sista stund men tiden medgav inte detta denna gång då jag var inbokad i Dorotea kl 19.

Så jag tog med mig tankarna i bilen om kommunens ekonomiska situation, förvaltningarna behov av pengar etc, ja det är svårt att lämna tankarna på jobbet utan man har dem med sig.

Så med solskyddet nerfällt och trevlig sol lysande genom vindrutan åkte jag mot Dorotea.

 

Började känna att det ändå är ganska härligt trots de tankar jag nyss haft snurrande om behov av pengar. Med solen stickande i ögonen slog jag på radion och det var ett program om Grekland. Programmet förklarade hur bilden ser ut i landet. Man intervjuade några medborgare som gjorde bilden tydligare när man sa att man får jobba extra men får inget betalt för det. Man redogjorde också för det krispaket som EU ska ta ställning till. Kort sagt kände jag att de funderingar jag tidigare haft ang vår kommun och de problem jag känt är på gränsen till ett I-landsproblem i jämförelse.

 

Allt är relativt.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.