Bilden?

Att vakna med solen lysande mot fönstret gör att det både är lättare att stiga upp och man är piggare även om natten ibland blir kort. Det är en helt fantastiskt tid vi går fram emot med ljust o trevligt både på kvällen och på morron.

 

Några kanske funderar över bilden som ligger här ovan och var den är tagen. Den är tagen från vårat smultronställe i Åckelsjö. Utsikten från altan en ljummen kväll under den varma perioden…snart aktuellt igen…

 

Idag har det varit ett viktigt möte på IFO på morron. Det är ju tyvärr så att alla barn inte mår riktigt så bra. 

Sen har vi haft kommunstyrelsens arbetsutskott fram till lunch. Idag har det varit ekonomisk redogörelse hela tiden. Alla verksamheter kommer och redovisar hur verksamheten gått ekonomiskt och även verksamhetsmässigt under föra månaden. Det är väldigt intressant på dessa möten då man får en bra inblick hur det fungera i kommunens verksamheter. Och den informationen är viktig när vi nu sitter i budgetarbetet och ska fördela våra intäkter inför budgetåret 2011.

 

Hur som helst så sätter jag nu på mig solglasögonen och äntrar förarstolen och destinationen denna gång är världsmetropolen Sorsele kommun.  Har inte bytt däck så tyvärr blir det ingen eko-körning än. Utan det blir det sjungande ljudet från de få dubbar som finns kvar en resa till. Dom ser tyvärr inte ut som på bilden 🙂 Men snart blir det byte. Längtar redan.

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.