Till Lycksele

Sitter nu i bilen på väg till Lycksele. Ska tillsammans med distriktordförande besöka ett företag. Snickeriet som fått IKEA som kund och har utökat enormt den senaste tiden. Sedan har vi distriktstyrelse sammanträde på kvällen.

 

Det är bra att hålla till i Lycksele med länsaktiviteter. Det är liksom lika långt för de flesta, ja förutom Lyckseleborna förstås. Så det är också en rättvisegrej att när vi har slutat vid 10 tiden ska mina hinna hem innan midnatt. De flesta styrelsemedlemmarna tycker inte det är roligt när man kommer hem vid 2 tiden i t ex Vilhelmina och sen ska vara på jobbet kl.7 på morron. För min egen del får jag som en extrakick när klockan slagit 24:-)

 

Men detta är ju verkligheten för oss i V-botten. Brukar nämna detta till våra kollegor i söderut i landet om bl a det myckna bilåkandet etc. Och jag möter väl inte så stor förståelse hos t ex kollegan i Skåne som pratar om att övernatta om han åker 6 mil enkel väg en kväll. Och här är det den sträckan vart man än far. Men vi använder också moderna teknik och borde kanske använde det ännu oftare. Men inget går ändå upp emot att träffas fysiskt på någon ort.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.