Midsommarpresent.

I veckan fick vi en trevlig midsommarpresent till kommunen. Vår duktiga verksamhetsutvecklare inom vård o omsorg har sökt projektmedel och vi fick nu bifall till vår ansökan. Vi erhåller 3,5 miljoner/år i tre år till verksamhetsutveckling inom vården. Inte illa. Det är vad jag vet hittills största enskilda projektsumma som vi fått till kommunen. Om inte vill jag ha kommentarer att jag har fel ifall jag missat nåt projekt..

Det ligger mycket i att istället för att sitta och oja sig över att pengarna inte räcker till så gör man slag i saken och söker pengar. Det kallar jag kreativitet. Att få projektmedel och utveckla det vi redan gör är bingo. Men startar man projekt med nåt annat kan faktiskt ett projekt vara kostnadsdrivande.

Bloggandet blir som ni ser sporadiskt. För lika principiell att jag inte ska gå in på Facebook trots 3-4 inbjudningar/dag så kommer inte datorn till stugan. (för att inte ätas upp av tekniken) Och vi ska vara i stugan till o från några dar och titta på solnedgången. Ni kan vara med och se den för det är just bilden här ovan.

Trevlig midsommar!

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.