13 steg

Så är det då klart de 13 stegen som ska leda oss till ett bra val. Det handlar om frågor som ska tilltala "verklighetens folk".  Tilltala den "vanliga" människan. Klicka på länken bredvid..

 

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. Bo-Gunnar Wikström

    Hej Hans-Inge ! Du glömde steg 14 ! Det är : Ni ska se till att sjuka och arbetslösa ska drabbas så hårt som möjligt. Kan man införa ”ättestupa” för dem som t ex drabbas av svåra kroniska sjukdomar genom att ta bort all ersättning, pressa dem tills de inte orka mm mm , så ska man göra det. Sjuka och arbetslösa har inget existensberättigande i ”små-moderaternas” samhälle. Egentligen har ni ju bara 2 program !
    1/ Det ska löna sig att vara rik och frisk
    2/ Det ska svida ordentligt att vara fattig, sjuk eller arbetslös.
    Så fram för flera sänkningar till folk med inkomster över 50000/ mån……

  2. Hans-Inge Smetana

    Bo-Gunnar. Jag tycker nog att jag har berättat för dej o andra att de skattesänkningar vi genomfört har gett mest för dem med inkomster upp till 30 000. Alltså de som ligger över detta får procentuellt mindre skattesäkningar. Däremot blir det i krontal mer men det kommer vi ju inte åt på detta sätt.

    Om du tar del av det vi säger om sjuka och arbetslösa så skulle du inte skriva som du skriver. Läs på vad vi vill genomföra för de svaga i samhället.

  3. Bo-Gunnar Wikström

    Vill göra för de svaga ? Men snälla du , ni har haft 4 år på er och gjort precis det jag beskrivit. Häxjakt på svårt kroniskt sjuka, många har blivit rent grymt behandlade. Vilket också var avsikten med er poilitik. Slå på de allra svagaste och utsatta. Det har ni som sagt gjort i 4 år, så varför skulle det ändras nu ?

  4. Bo-Gunnar Wikström

    Du skriver att mest skattesänkningar har de fått som tjänar under 30000. Fråga : Vilken sänkning har sjukpensionärer fått, som idag får ut mellan 6000-8000 kr/ mån ? Ja visst ja, sådana människor har ju knappt rätt att finnas till i dessa tider. Givetvis har de, enligt alla oberoende utredningar, fått det kraftigt sämre. Precis vad regeringen vill, nämligen klämma åt alla som simulerar stroke, hjärtinfarkter, njursjukdomar mm mm. Och helst ska de inte ha rätt till någon ersättning alls givetvis. Sådana parasiter kan vi inte ha….
    Så återigen, vad har ni gjort för de svaga och utsatta ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.