Rullar på.

Vilken intressant dag. I dag är det aktuellt med uppgifter i kommunen. Aktiviteterna på länet tar allt mer tid i anspråk. I går kväll var vi samlade ett stort gäng kristdemokrater till kickoff i Umeå och innan dess en presskonferens. Men i dag på förmiddan är det kommunstyrelsens arbetsutskott och på eftermiddagen är det budgetutskott. Då ska vi fortsätta och snida på siffrorna inför 2011 års budget samt en treårsplan.

När väl detta är gjort så är det en radiodebatt som sänds från Vännäs där partierna ska debattera mot varandra och sedan på kvällen går färden till tv-huset för att lyssna till den ekonomiska debatten med Östros, Borg, Attefall och grabbarna. Spännande höra Östros som en vindflöjande papegoja rapa upp efter varandra. Jo vi vill ge tolv miljarder mer……Alltid mer pengar men inte alltid pratas det om vart dessa pengar kommer ifrån, eller vad som ska sparas på för att få lös dessa pengar. Men så kan det ju vara för dem som inte har en krona att fördela. Det går lätt att lova runt och hålla tunt.
Så det blir en riktigt händelserik dag. Nog känns det som att det är valrörelse i alla fall. För nu rullar det på med full hastighet.
Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.