Rallyerfarenhet?

Nu är dom påsatta. Det jag tänker på är vinterdäcken. De gamla var slut så jag köpte nya i år. Och jag tyckte att reklamen som Nisse kör att man kan köpa däck och få rallyerfarenhet var klockren så jag ringde Nisse Fransson våran SM vinnare och beställde däck. Dubbarna är inte lika långa på dessa däck som annars brukligt är på rallydäck. Men nu när de nu är påsatta så ska jag kolla om rallyerfarenheten följde med. Vad tror ni? Om så är fallet så blir det fartigt (eller farligt) i Vännäs 🙂

Nu ska väskan packas för att följa med fakiren till Storstan i morron. Jo jag ska väl också följa väskan. Och ni som känner mig vet att kl 05 på morron inte är min tid. Så det blir tidig kväll ikväll lovar före tolv ska jag äntra sängkanten, om jag hinner….
Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Isak

    Med eller utan vinterhjul så har du slirat ordentligt när
    det gäller borgarnas försäljning av vin&sprit. Förutom att
    vissa kristdemokrater köpt skattefri sprit på sina resor
    från Europa, så har det nu upptäckts att staten blir lurad
    på 650 miljoner varje år av Pernod. Så går det när borg-arna rear ut svenska folkets tillgångar. Och var det inte
    han kristdemokraten Odell som var så ”duktig”.

  2. Hans-Inge Smetana

    Svar till Isak (2010-10-21 00:25)
    Jajamen du är fullständigt ute och cyklar som vanligt med eller utan sprit. Jag har lovat ett blogginlägg i saken och det kommer. Det är den bästa affären som regeringen gjort. De spritresor du hakar fast vid är jag bara så less på har förklarat det för dej 10 ggr (vissa behöver ännu fler ggr) eftersom detta saknar relevans och snacka om att både vara ute och cykla och slira. Tycker nog att du bör till och med stanna av och hålla dej till saken. Men Odells affär ska jag förklara. Så vänta med spänning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.