Spännande morgondag!

Ja så har söndagen den 4 advent snart passerat revy. Otroligt vad tider går fort. Nu är det endast några dagar tills den stora helgen står för dörren.

Fick reda på att en av döttrarna missat tåget så det blir några dagars förskjutning med hemkomsten. Men med ny biljett och lite extra tålamod så ska hon nog komma sig hem ändå. Annars håller det inte på att vara lätt att hitta lediga biljetter innan jul. Men jag lyckades hitta en rimlig sådan så hon kan komma hem nån dag innan jul.
 
För övigt tar ju snön en del tid och ork i anspråk. Men visst är det ändå fint med vit snö som lyser upp marken och det blir ganska ljust o trevligt.
 
Nu ska jag till Umeå en kort sväng för att få några papper undertecknade och sedan ska morgondagen förberedas. I morgon har vi fullmäktige och ett spännande sådant. Det fullmäktige som majoriteten ska bestämma hur oppositionen ska se ut. Vi har valfullmäktige till styrelser och nämnder. Det är tur vi har lagen om proportionella val. Annars hade nog majoriteten och C gjort ändå mer som dom vill.
 
Spännande blir det i alla fall. Men nog kommer det framöver att bli en konstig opposition med 3 partier i opposition och ett annat ( C ) som gör avtal med majoriteten. Har man avtal med majoriteten så tillhör man majoriteten så är det bara. Oavsett vad avtalets text ger vid handen. Undrar vad de väljare som lagt sin röst på Centern i Vännäs tänker.
Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.