Breivik är sympatisk!

Att attentatsmannen Breivik är sympatisk tycker visst ett antal kvinnor. Han får brev i mängder allt ifrån kvinnor med modersinstinkt som vill ta hand om honom till kvinnor som skickar kärleks brev. Vad är det som styr kvinnor som dras till våldsamma män?

Vi vet att många uppmärksammade brottsmän röner samma uppmärksamhet från det täcka könet. Hagamannen, Åmselemördaren etc. etc.
Är det den brottsliga vägen man ska gå för att attrahera kvinnor blir jag orolig. Visst det är stor spänning men det är också en vardag.
 
Lyckligtvis så har dessa gärningsmän ofta restriktioner så de får inte läsa breven. Det är oftast inte kärleksbrev man behöver i en sån situation för att inse vad man ställt till med. Sen att gärningsmän ofta har brist på kärlek o empati ända sedan uppväxten är ju ett känt fenomen. Till väldigt stor del när man sitter i rätten kan man från personalian utläsa att pojkarna har en avsaknad av fadersförebilder och gänget blir familjen.
 
Så nog behövs kärlek o omtanke men kvinnor fundera en gång till innan du skickar ett kärleksbrev till kriminella pojkar/ män.
Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Maria Skiddi

    Breivik är en ganska unik person minst sagt..som tur så är det ganska få av kvinnosläktet intresserade av honom, så den allmänna uppmaningen ”kvinnor- tänk er för” i obestämd pluralis blir lite

  2. sandra

    Skulle tro att det är ganska trasiga kvinnor som skickar kärleksbrev till en massmördare! Sedan berättade den Norska polisen att det även är radikala kristna kvinnor som tror sig kan rädda honom bara de får visa honom sin medkänsla och kärlek. Breivik saknar nog mer än medkänsla och framstår efter samtal allt mer psykopatisk så själavården ska nog lämnas över till kompetenta psykologer i hans fall!

  3. Hans-Inge Smetana

    Svar till sandra (2011-08-30 15:13)
    Håller med. Och jag undrar om ens professionella psykologer klarar att få en sån människa på rätta tankar. Tänk han anser han gjort rätt som skjutit så många. Han är nog föremål för mer än en hel psykologkonferens.

  4. Hans-Inge Smetana

    Svar till Maria Skiddi (2011-08-30 14:20)
    Jo tack o lov är det vissa kvinnor som ägnar sig åt dylika bravader och inte alla. Men det är ändock för många och jag har svårt att förstå vad det är som lockar hos kriminella.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.