Vem nominerar Västerbotten?

Så är en lång dag av möten i olika forum tillända. Hade distriktsstyrelsens verkställande utskott i kväll. Många intressant och framåtsyftande frågor dryftades. En viktig fråga vi hade på bordet är nomineringar. Nomineringar till partiordförande, presidium och partistyrelse. Och du kan tro att diskussionen kom igång.

Två stora lokalavdelningar i vårt län har tyckt till: Skellefteå o Umeå. Så nu återstår några nomineringar till i länet  och framför allt vad distriktsstyrelsen säger som väger tungt för valberedningen.
 
Ska skriva ihop våra nomineringar och sända in dem till media innan jag avslöjar vem distriktet Västerbotten tycker ska leda partiet fram till valet 2014.
 
Är det Göran Hägglund eller är det Mats Odell eller kanske någon helt annan?
Så håll ut. Våra nomineringar kommer.
 
Så det blir några dokument till innan lampan slocknar.
Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Erik-Abel Ejderud

    Hans-Inge, jag har nog uppfattat det som att distriktet redan (tyvärr) tagit beslut. Är jag felinformerad? Det är tydligen brottom för att det bara skall finnas en kandidat. Ser i en annan tidning att Bengt Germundsson ställer upp om valberedningen hör av sig.

  2. Hans-Inge Smetana

    Svar till Erik-Abel Ejderud (2011-10-06 23:59)
    Så här ligger det formellt till. På senaste DS fick VU uppdraget att nominera utifrån några direktiv som VU fick med sig. Så det är nu på uppdrag av VU jag skriver nomineringarna. Så det kommer.

    Bengt får väl i så fall säga att han kandiderar. Man kan väl inte sitta o tjura o vänta på valberedningen eller så är det ingen som nominerat honom. Det är väl inte vår praxis att man nominerar sig själv. Men även det kanske nu ska göras. Tycker hela karusellen är pinsam.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.