Nomineringar till partistyrelsen.

En enhällig distriktsstyrelse i Västerbotten har till valberedningen skickat sina nomineringar.

Som partiordförande nominerar distriktet Göran Hägglund.
Göran Hägglund är den person som vi tycker ska leda vårt parti mot valet 2014. Göran har många goda egenskaper som en ledare för vårt parti behöver. Han har under sina år i Regeringen som socialminister genomfört många och viktiga förändringar som gjort skillnad för Sveriges befolkning.
 
Som v ordförande nomineras Maria Larsson.
Maria Larsson har via sin roll som barn och äldre minister drivit våra viktiga frågor på ett utomordentligt sätt. Inte minst frågorna inom äldreomsorgens område. Hon är en stor tillgång i vårt strategiska arbete med barn och ungas uppväxtvillkor som är vårt fokusområde.
 
Som andre v ordförande nominerar distriktet David Lega.
I partiledningen är det viktigt att det finns representanter dels från hela landet men det är också viktigt att det finns kommunfolk representerade. David Lega har på ett utomordentligt sätt visat sina kvalitéer som kommunalråd i Göteborg. Vi vill se honom som en vitamininjektion inom partiet även på riksplanet.
 
I partistyrelsen för Västerbotten sitter Anders Sellström som ordinarie ledamot. Och som ersättare sitter Jonny Kärkkäinen. Det är få distrikt i vårt land förunnat att ha två ledamöter i partistyrelsen som Västerbotten har.
Endast Anders Sellström är föremål för omval vid detta riksting.
 
Till partistyrelsen nomineras Anders Sellström som fortsatt ordinarie ledamot.
Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.