Hotell Vännäs

Vilken härlig söndag! Träden är fulla av vit snö och det knarrar faktisk lite under fötterna när man går. Temperaturen ligger på 9 grader på min utomhusmätare och snön är för länge sedan bortskottad. Härligt med en söndag utan måsten.

Fick faktiskt sång på morgonen och det har förstås sina skäl. Ett o annat papper revs av några kartonger och en trevlig frukost tog vid. Passade på att fira 29 årsdagen 🙂 idag istället. För när den infaller så är det en annan aktivitet som tar morgonen i anspråk.
 
På eftermiddagen väntade julbordet dukat på Hotell Vännäs. Och jag måste säga att det bara blir bättre o bättre för varje år. Dessa krögare gör verkligen allt för att det ska bli trevligt o mysigt. Först möter man B-O som hälsar välkommen och sedan möter man Katrine som talar om hur maten ska inmundigas.
 
Ett fint fönsterbord i den nybyggda delen var dukat till oss och maten smakade väldigt bra. Riktigt roligt att vi har ett så bra hotell i vår kommun eller kanske rättare sagt så bra krögare i vår kommun som satsar för att sätta Vännäs på kartan.
Kunde inte låta bli en bild på efterrättsbordet.
Etiketter: , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.