Skellefteå here we come!

Så kommer Skellefteå att översvämmas av Kristdemokrater i morgon. Ja inte lika stor översvämning som det var i Umeå i sommar då hela landet var upptagningsområde.

Denna gång är det Västerbotten som är upptagningsområde och som jag nog påpekat tidigare är vi ett av de 3 partier som finns i alla länets kommuner. Så det blir ett antal som kommer på stämman. Det mesta är nu klart. Återstår en del förfärdigande av PowerPoint presentationer samt några ytterligare frågor som ska behandlas och förberedas. Men kvällen är lång! Som Hanna på Socialdepartementet uttryckte det: – Du har ju oceaner av tid..

Sen är det en massa ringning som återstår. Ringning till medlemmar om olika saker inför morgondagen. Någon om man ställer upp för nåt val, andra att de ska ta med sig diverse material. På tal om material. Fick just en låda från regeringskansliet. Det är inte dåligt vad snabbt det gick och vilket tryck. Trycktes igår och hemma hos mig nu på förmiddan. Nästan så att papperen är varma.
 
Som ”ordningsman” i klassen så ska alla grejor hämtas i eftermiddag så de finns i bilen i morgonbitti. Reser vid 6 tiden på morron. Det är ju absolut inte min tid att vara igång den tiden. Men får försöka lägga mig före två i kväll.
 
Jo det där med tiden. Jag är nog gjort för att jobba skift. Efter 8 på kvällen får man som en injektion och effektiviteten bara ökar vad kvällen lider. Någon har sagt att det är bättre du stiger upp tidigt på morron istället. Men oj vad ineffektiv man då är. Helst inte slå igång datorn före 7 på morron. Och då ska man ju allt som oftast iväg till möten. Tror att vi fick ett mycket effektivare samhälle om alla människor fick jobba efter sin biologiska klocka.
Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.