Arbetsplatsbesök.

Är nere i Stockholm och besöker en ganska så stor arbetsplats. Nämligen riksdagshuset.

Den förste jag mötte i korridoren var herr Åkesson. Nu gavs det inte tid för diskussion i människosyn annars hade jag gärna tagit diskussion med mannen för han har ju som bekant ett o annat att lära i den delen.

Det blir en spännande dag i riksdagshuset idag. Det är inbokat möten hela dagen och så blir det förhoppningsvis en trevlig middag ikväll och så toppar vi med partifullmäktige under fredagen innan jag vänder mig norrut igen.
 
Vi har tittat på några kampanjverktyg, Tittat på nya hemsidesidéer och så ett intressant provvalsverktyg. Det börjar ju närma sig valet och provvalen är en process som tar stor kraft o energi men endast är rådgivande. Så finns det nu möjlighet att sköta detta på ett modernare sätt så är det absolut inte mig emot.
 
Efter en god lunch i riksdagens matsal så känns det nu bra att hinna med ett samtal med Göran Hägglund. Samtalet kommer att handla om lite ett o annat men det är ingen högoddsare att vi kommer att prata lite om aktiviteter framöver. Men naturligtvis kommer jag inte delge samtalet i sin helhet här. Lite hemlighetsfull vill jag ju vara :-).
Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Hans-Inge Smetana

    Svar till Krister Andersson (2012-05-11 08:22)
    Hörde du vårt samtal? Jo jag brukar passa på när jag har möjlighet. Självklart resonerade vi om frågan men på ett mer generellt plan. Inte specifikt från vår kommun. Men vi är ju tyvärr inte ensam idetta åtmnstone i Norrlandslänen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.