Skärpning SÄPO!

Så har det hänt igen. Skattebetalarna det vill säga du och jag har fått betala en onödigt dyr företagsfest. Denna gång var det SÄPO:s fest vi fick betala.

Att först göra omorganisation och besparingar i organisationen och sedan bjuda till en stor hejdundrande fest för 5,3 miljoner känns ju verkligen minst sagt ogenomtänkt. Visst kan det vara bra efter en omorganisation att samla personalen på ett trevligt sätt men här finns det ju inga gränser. En företagsfest med en kostnad på 5300 kr/ anställd är ju minst sagt i överkant särskilt när man handlar med skattebetalarnas pengar.
 
Bra att vi har granskande journalistik i vårt land. Skäms SÄPO. Och dessutom känner de inte till momsreglerna för intern representation. Det är minst sagt pinsamt och bedrövligt när myndighet efter myndighet inte känner till hur intern representation fungerar. Det förutsätts alla kunna som har personalansvar.
Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Jan-Erik Vahlström

    Håller med dej. Här borde regeringen inte stillatigande låta detta fortgå samt ställa vederbörande till svars. Om en s.k vanlig medborgare svindlade bort sådana mängder så blev det husrum bakom galler.

  2. Hans-Inge Smetana

    Svar till Jan-Erik Vahlström (2012-08-27 15:14)
    Så är det! Och jag tror inte att man stillatigande tar emot detta utan att göra nåt. Men det regeringen kan göra är att se över rutiner och direktiv.
    Men det är bedrövligt då vi ser att politiker inte är bättre. Tänker då på Annie Lööf och Tillväxtverket etc.
    Ja man har all anledning att vara kritiskt till våra förvaltningar och myndigheter eftersom de handhar våra pengar.

  3. lf

    Men snälla,detta har ju på nu i flera år,och ändå står politiker och myndighetschefer och stammar om att man skall vidtaga utredningar.
    Allmänhetens förtroende rubbas och i förlängningen den sittande regeringens förtroende.

    Nu måste det till krafttag för att opponera mot denna sanslösa svindel med skattemedel.
    Jag drar med detta ett litet strå och hoppas att andra enkla människor tar upp protester.
    Det är några år till valet.låt oss noga följa vilka åtgärder som vidtagits.
    Förmodligen är att det är bara Jonas Sjöstedt som företräder vi vanliga människor.

  4. Hans-Inge Smetana

    Svar till lf (2012-08-27 17:21)
    Nu finns det fler än Jonas som företräder folket. och det är jag tacksam för. Dden vänsterpolitik som han för är inte till gangn för vårt land.
    Det är enklet att skylla på regeringen. Sånt här händer oavsetta partifärg och val av regering. Man behöver inte ha särskilt bra minne för att komma ihåg alla fadäser med den socialdemorkatiska regeringen under deras regeringstid.

    När någon myndighet missbrukar sitt förtroende ska den ansvarige ta konsekvenserna och ställa sin plats till förfogande. Men man kan inte skylla allt på regeringen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.