I de blå

Så har jag högt flygande planer igen. Sitter på Norwegian:s maskin högt i de blå och surfar.

Blev en tidig morgon igen. Gillar ju inte dom riktigt. Men när man väl kommer ner till storstan så brukar tröttheten försvinna tills man åter kommer på planet på hemresa så kommer den åter, då man hör suset från fläktarna när planet ska upp i luften. Idag är det åter en sån där dag då man skulle vilja klona sig.

Dels borde jag vara på AC-net bolagsstyrelse som har sitt sammanträde idag. Och dels så har jag alltså en träff med partiet centralt inplanerat idag. Som ni förstår, eftersom jag sitter på planet, så valde jag av flera orsaker det senare. Stämde av med VD:n för AC-net utifrån några punkter från dagordningen. AC-net är ett intressant bolag och vi har under förra året jobbat med att dela bolaget i två olika bolag. Så vi har både internservice till kommuner och landsting och sedan har vi ett externt bolag som riktar in sig på externa kunder. Och allt handlar om bredband och bra uppkopplingar i hela vårt län.

Idag ska jag alltså träffa distriktsordföranden och ombudsmän från Sveriges avlånga land och samtala om skattehöjningar, vård, skola etc. etc. men det är nog ingen högoddsare att det också kommer pratas lite om valet, valmaterial, valstrategier etc. etc. Nu måste jag också hinna sova en stund innan jag dunsar ner på Arlanda.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.