Mer idrott i skolan.

För en tid sedan gick vi ut med ett förslag att vi bör ha mer idrott i skolan. Vi tror att resultaten i andra ämnen kommer att stiga med mer idrott i skolan.

Detta har mottagits så där i mediavärlden. Vissa media har tyckt att det är ett klokt förslag medan andra har helt andra åsikter.

Många har sagt att det inte är lönt vad Kristdemokraterna kommer med för de får inte igenom det i Alliansen som bara styrs av Moderater. Då vill jag berätta nåt ur verkligheten.

Det är många förslag vi med kloka argument får de tre andra partierna att tycka är klokt och att det alltså blir Alliansens politik. Så gäller också detta om mer idrott i skolan. I dag presenteras regeringens förslag som vi alltså fått igenom i Alliansen. Så en röst på KD om 32 dagar är en röst som vi väl kommer förvalta för att våra förslag ska få gehör.

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. Erik

    Idrott i skolan är rena kränkningen. Att utan bollsinne tvingas schavottera inför klassen. Att med klumpig kropp tvingas göra dessa förbenade benchippar, hoppa över plintar etc. Och till råga på allt elände tvingas springa den så kallade coopertesten.

    • Hans-Inge Smetana (inläggsförfattare)

      Ja nu ska vi inte överila oss. Visst finns det något i det du säger. men alla mår bra av att röra på sig, har jag hört 🙂

  2. Bertil Forsberg

    Mer idrott är nog bra, men vad tycker KD om skolans undervisning om ANDT, alkohol, narkotika, doping och tobak? Den 21/8 kl 19 inbjuder Blå Bandet och länsnykterhetsförbundet till politikerkväll på Kyrkstugan vid Nydalasjön. Där kan du ge argument varför den som tycker att samhället borde lyckas bättre i kampen mot alkohol- och narkotikaproblemen ska rösta på dig!
    Nyktert val

    • Hans-Inge Smetana (inläggsförfattare)

      När vi talar om denna fråga tror jag du vet min inställning. Otroligt viktigt! Däremot ska jag tipsa mina kollegor i Umeå att de dyker förbi på Nydala liksom närmare till o antar att de flesta som kommer är från Umeå. Har någon inbjudan gått ut till dem? Är nämligen valledare i länet men inte sett denna inbjudan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.