Valutvärdering

Innan sommaren valde partistyrelsen en grupp som ska utvärdera supervalåret 2014.

Fem stycken i vårt land är valda som ska utvärdera supervalåret alltså både Europavalet och de allmänna valen i höst. Jag har fått förtroendet att ingå i den gruppen tillsammans med kommunalrådet i Jönköping, riksdagsledamoten från Stockholm, distriktsordförande från Bohuslän och alltså ombudsmannen från Västerbotten ledda av partistyrelseledamoten o tillika kommunalrådet Peter Kullgren som är vår ordförande.

Val är ju det viktigaste ett parti sysslar med så det känns väldigt spännande att få detta uppdrag att utvärdera supervalåret på nationell nivå. Utvärderingar på kommunal och distriktsnivå har jag gjort många gånger tidigare men inte förrän nu på nationell nivå.

Vi har haft vårt inledande möte på telefon för att strukturera arbetet. Men sen blir det nog många både fysiska möten och möten via teknik för att få ihop oss i landet. Men spännande ska det bli. Partistyrelsen vill ganska snabbt ha rapporten så det blir att ligga i. Det mesta jobbet blir förstås efter valet men även en del innan. Så nu ser vi fram mot ett bra val så vi har nåt bra att utvärdera.

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Karl-Gustav Sjöström

    Är det fel att faktiskt ändå känna sig litet stolt som vännäsbo över att du fått detta uppdrag, trots att du tyvärr satsar din energi och ditt kunnande på alldeles fel politiskt parti?

    • Hans-Inge Smetana (inläggsförfattare)

      Absolut inte Kalle. Jag har ju sagt det tidigare. Det är du som gått vilse och inte jag 🙂 Men det är aldrig försent att ändra sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.