Sverigebygget.

Satt med i TV studion igår på landsbygdsdebatten. Och det var en intressant debatt.

Förutom att jag tycker vår riksdagsledamot Anders Sellström gjorde bra ifrån sig så var det en mycket intressant debatt. Det framgår med all tydlighet att vi i svensk politik har 4 partier som går fram i valet med ett gemensamt Alliansmanifest med 265 förslag man är eniga om för ett Sverigebygge.

Mot detta står röd-gröna partierna o tycker en massa saker var och en för sig och lovar guld och gröna skogar. Av alla de 230 löften de nu utlovat i sina olika valmanifest är de inte överens om 92 %.

Väljarna börjar inse att oenigheten bland de röd-gröna riskerar att kasta Sverige in i ett ekonomiskt och jobbfientligt kaos om de vinner regeringsmakten. Bara en fråga (dubbelstöten) sätter Sveriges unga på kant.

Istället för att ha ett arbete vill S att de ska ha praktik. Istället för att tjäna ihop till egen lön vill S ge dem bidrag. Istället för minska ungdomsarbetslösheten gör S att det blir 40000 kr dyrare att anställa unga.

Stackars ungdomar om vi vaknar upp på måndagsmorgon med en ny regering.

Nej låt Alliansen fortsätta Sverigebygget.

PS Kom till Ica idag mellan 16 – 18 så får du också träffa vår riksdagsledamot Anders Sellström.

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Bergis

    Det är bara polerad skit du kommer med Hans-Inge. Ert Sverigebygge tänker ni finansiera med marknadshyror och utförsäljning av allmännyttan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.