Norra Sverige protesterar mot regeringen.

Nu samlar sig norra Sverige mot regeringen. Det handlar om en gemensamt agerande från landshövdingar o regionråd i Norr att protestera mot regeringens planer på att stänga Bromma flygplats.

Ett helt vansinnigt beslut som lamslår hela Sverige och inte minst för oss här i Norrland. Arlanda är överbelamrad med flyg och det behövs en flygplats till nära Stockholm. Så där måste regeringen med miljöpartister tänka om.

Alternativet är att bygga på annat ställe men det blir stora kostnader som följd. Det intressanta är att vårt regionråd Erik Bergkvist (S) nu för första gången tillsammans med andra kritiserar ett regeringsbeslut sedan valet.

Som bekant har han gång efter annan kritiserat den förra regeringen och som jag tycker ofta obefogat. Men denna gång ställer jag mig fullständigt på Eriks Bergkvists sida och håller med i deras slutsatser att detta måste omprövas.

Bergkvist har någon gång uttryckt att det inte spelar sån stor roll vad vi gör för de lyssnar ju inte. Men denna gång måste dom väl lyssna på ett S märkt regionråd som protesterar eller?

Läs vad de skriver här:

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

    • Hans-Inge Smetana (inläggsförfattare)

      Nä det är inget beslut utan man överväger och det ligger ett förslag. Har inte sagt nåt annat heller. Så att du belägger mig med lögn vet jag inte var du får sånt ifrån. Läs vad jag skriver: att protestera mot regeringens PLANER på att stänga Bromma flygplats.
      Sen skriver jag om detta blir verklighet så här: Ett helt vansinnigt beslut som lamslår hela Sverige och inte minst för oss här i Norrland…osv…
      Läs vad jag skriver och inte vad du med dina grumliga S märkta ögon ser mellan raderna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.