Vännäs ökar!

Svenskt näringsliv som årligen gör sina mätningar hur kommunerna sköter sitt åtagande mot företagen har just kommit med årets mätning.

Mätningen bygger på svar som inkommit under våren 2015. Företagen får svara på rätt många frågor som t ex hur man uppfattar service till företagen, tillämpning av lagar o regler, tillgång till kompetens, allmänhetens attityder till företagande, kommunpolitikers attityd till företagande, skolans attityd till företagande och många fler frågor.

Det känns roligt att Vännäs kommun efter några år med vikande resultat nu stärker sin position med hela 20 placeringar. Alltså man mäter alla 290 kommuner och Vännäs befinner sig på plats nr 216 (290). Men jag vill upp betydligt mera. Så vi ska fortsatt jobba för att stiga i rankingen åtminstone till den övre halvan av Sveriges kommuner.

Läs mer om resultatet för länet här:

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.