Ingabritt Johansson, Vindeln

vintertiden är här

Jaha nog är det typiskt att man ska jobba när klockan ska dras tillbaka en timme natten är oändligt lång och arbetsam just denna natt för den blir längre…

Ja fast jag måste nog erkänna att det var tur att jag har sovit ganska bra under dagen så den här natten gick riktigt bra ändå. viktigt med sömn. nu har jag bara en natt kvar och sedan är jag ledig en vecka och då blir det nog bagarstugan i 3 dagar sedan ska jag försöka ge mig på vävstugan och väva färdigt löparen där. Livet går vidare sedan mamma dog  minnen kan komma om något roligt som hänt och man får lite glädje och sorg inombords.

Jag skulle torka en kalv bog i ugnen och då kom bara tanken på att mamma vet hur man gör men det går ju inte , jag fixade det ändå och köttet blev bra kanske lite för lite salt…

ja nu ska jag gå och sova så gonatt till er alla som ska vara vakna idag..:-))

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.