Ingabritt Johansson, Vindeln

trettondagsblia?

Vad är det med vädret egentligen först är det så kallt så man fryser nästan näsan sedan blir det väderomslag och det är milt med snöfall…nu under helgen hade vi ju riktigt fint med snöfall lite då och då samt från -2 till – 15 .  Undrar vad det blir för väder i veckan, Jag har fullt upp först på måndag så sover jag halva dagen ett privilegie man har vid natt vak… znark… sedan är jag halvdöd fram tills det är dags att sova för natten..Tisdag då ska jag hämta pellets , hade tänkt be min styvfar kalle att hjälpa mig med detta, jag tycker att det är lite otäckt att köra släpet när det är lastat med storsäcken den är så tung och det är halka på vägen. Onsdag då ska jag och svärmor till vindeln och tvätta bilen ja sen har jag inte mera planerat för min del men kanske jag gör tacospaj och bakar bullar och nån kaksort däremellan, vi får se.

Japp denna vecka kommer att gå ganska fort, vi höres.

Kalle och elvira på trettondagsmiddag i kulfors

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.