Ingabritt Johansson, Vindeln

Julen är över

Ikväll hade vi middagsbjudning hemma i Kulfors hos pappa Kalle, nästan alla syskon var där och en faster samt en kusin, ja vi får väl inte glömma syskonbarn och syskonbarnbarn. Vi åt en sista sväng av julmaten och drack kaffe på. riktigt gott vare. Nu får man börja med att stöka bort julen och ta fram det vanliga igen dvs: gardiner prydnads saker och sådant. Lillasyster kommer imorgon och då får hon äta det som blev över, det lät kanske snålt men det blev mycket över så det är ingen far hon kommer att bli mätt. Nu sitter vi och ser på Göta Kanal del 3 den är faktiskt riktigt bra.

Imorgon är det dags att förbereda för att jobba natt helgen. Det ska nog gå bra en riktigt härlig lång sovmorron imorgon och man är fräsch som en nyponros hela natten….

Sötungen Elvira ho je för go.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.