Ingabritt Johansson, Vindeln

hejsan!

Vad det har hänt mycket sedan sist jag skrev jag har inte haft så mycket lust till någonting, allt har varit på sparlåga, men nu känner jag riktigt hur livet kommer tillbaka med stora kliv. Kära mamma dog ju i oktober sedan blev svärfar dålig efter mammas begravning och han dog den 19 november. Min mosters sambo blev dålig på samma dag som mor begravdes och hamna på sjukhus och där blev han länge, men nu är han hemma kring jul och nyår men måste tillbaka på björkgården i sävar för rehab. jag och min man vi satt vid köks bordet och räknade ut att 9 människor har försvunnit från skivsjö bygden under detta år och det är mycket.

Vi hoppas att det nya året ska föra med sig ett bra år för oss alla där vi kan vara tillfreds med varandra samt att sorgen ska bli mildare.

Den bästa julklapp vi fick i år var ett fotografi på vårt lilla barn som vi är gudmor och gudfar åt såsöt hon är och 2 år redan, tänk vad hon växer fort snart är hon arton och kör bil :-))

vi hörs ett gott slut och ett GOTT NYTT ÅR!!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.