Valkampen inledd

Helgen som gick delade Arbetarpartiet ut Umebladet till ca 15 000 hushåll i Umeå. Huvudbudskapet i Umebladet sammanfattas i huvudrubriken:

”För att besegra Alliansen och SD – måste vi enas i försvaret av svenska kollektivavtal och svensk arbetsrätt”

Från Arbetarpartiets sida uppmanar vi till en röst på S (eller V) som det säkraste sättet att sätta stopp för Alliansen och SD. Detta även om vi vet att vi även efter en seger för de röda partierna i valet den 22 mars kommer att måsta kämpa för att en S-ledd regering ska ta itu med att försvara industrijobben, satsa på äldreomsorg och skola och försvara svenska kollektivavtal osv.

Jag är speciellt glad över att vi denna gång delade ut specialanpassade blad på totalt fem andra orter än Umeå – från Boden i norr till Malmö/Lund i söder. Valrörelsen är inledd och jag ser fram emot att, efter julen, delta i valkampen fullt ut.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.