Manifestation för solidaritet med offren, mot terrorism och för enighet nu på måndag 18.00

Ett fruktansvärt attentat skakar åter Paris och världen. Minst 128 döda och 200 skadade rapporteras just nu vara resultatet av sex samordnade terrorattacker. Dessa siffror kommer tyvärr att bli än mer skrämmande ju längre denna lördag lider. Detta eftersom 80 personer bland de skadade rapporteras vara svårt skadade.

I denna situation behövs mer än någonsin en samling i solidaritet med offren och deras familjer. Men också en kraftfull markering mot terrorism samt en uppslutning mot främlingsfientlighet och attentat mot flyktingförläggningar.

Någon måste tala för sans, måtta och enighet i en tid som präglas av krig, väldiga flyktingströmmar och terrorism.

Det går inte att vänta på andras initiativ. Slut upp med en fackla eller ett ljus på Rådhustorget klockan 18.00. Det behövs mer än någonsin.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.