Vad höll plågoandarna samman med deras offer trots övergrepp av både mental och fysisk karaktär?

Hej,

Jag brukar ofta skriva berättelserna om min skoltid på söndagar. Men denna helg har jag varit på ett Vinterläger. Därför skriver jag i morgon, måndag 8 januari.

Det jag då kommer att berätta om är det som höll samman plågoandarna med deras offer, trots övergrepp av både mental och fysisk karaktär, ofta brutala.

Detta ”samspel” kan verka obegripligt för många. Speciellt idag då våldet på skolorna inte är lika accepterat som det var under min tid i grundskolan. Jag ska i alla fall försöka förklara vad jag tror låg bakom detta, på många sätt, förunderliga samspel.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.