Här kan du både se och höra mig förklara varför kommunens ledning inte räcker till – i kampen mot extrema islamister och en ekonomi i kris

Den politiska fegheten i Sverige finns, kan förklaras och förstås.
Men måste bekämpas. Detta är vad jag och folk från vissa andra politiska läger gör.

Försvara yttrande- och tryckfriheten
____________________________

Youtube-klippet nedan förklarar varför Arbetarpartiet är beredd att ta en del av ansvaret för ett Umeå vars nuvarande ledning varken klarar av att bekämpa extrema islamister eller att hantera en kommunal ekonomi i kris.

 

Opinionsmätning

Fråga 1: Gillade du att kunna se och höra bloggen?
Fråga 2: Förslag på förbättringar – max tio ord
Skriv dina svar i kommentarsfältet!

____________________________

Du som vill läsa de blogginlägg som jag hittills har skrivit om
den svenska politiska fegheten kan göra detta genom att
gå in på www.arbetartidningen.se – eller klicka här.

Fler blogginlägg blir det

8 kommentarer

  1. MB

    Mycket bra Jan! Lugnt, tydligt och bra information. Bara hoppas att umeborna nu lyssnar. Tummen upp Jan!

    • Jan Hägglund (inläggsförfattare)

      Svar till Gunhild.
      Tack. Din positiva respons gör mig, och de mina, glada. Vi ska göra detta så ofta som vi förmår. Men det kräver en hel del extra jobb med texten, och att vi riggar upp ljud och bild. Vi är ett litet ”team” för att kunna fixa detta. Oftast skriver jag den vanliga bloggen själv då jag har tid och med en kopp te i handen. Det är nästan en avkoppling i jämförelse med detta. Detta inslag av ”webb-teve” var ett första försök. Men det är väldigt kul för oss att höra att det blev uppskattat. Och detta gör att det blir fler. Fast till en början inte så ofta. Men planen är att ”teve-inslagen” ska komma oftare och oftare. Tack igen.

  2. Björn

    Bra med båda media för de som föredrar att höra. Själv läser jag helst, då kan jag läsa i min egen takt och upprepa när jag tappar fokus. Lättare att hitta när man söker något också, svårt att söka i en videofil. Så lägg gärna in textversionen under videon och på bloggen så blir båda media tillgängliga. I texten kan man även lägga in länkar till olika sektioner i videon om man vill, för att lätt hitta rätt.

    • Jan Hägglund (inläggsförfattare)

      Svar till Björn.
      Tack för din respons. Jag önskar att vi kunde göra denna typ av inslag oftare. Tyvärr kommer det inte att hända så ofta. Vi gör två avsnitt och sedan kommer det att bli vanlig text – som jag brukar ha det. MEN vårt mål är att göra webb-teve i en inte alltför avlägsen framtid. Och då ska vi ta vara på dina synpunkter. Det lovar jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.