Polisen ger efter för Klanerna! Åklagare och domstolar får vänta medan vissa brott först behandlas utomjuridiskt. Ett parallellt samhälle växer fram – som vi måste bekämpa

Den politiska fegheten i Sverige finns, kan förklaras och förstås.
Men måste bekämpas. Detta är vad jag och folk från vissa andra politiska läger gör.

Försvara yttrande- och tryckfriheten  –  hör av dig

____________________

 

Detta blogginlägg var tänkt att bli del tre i en miniserie om svensk flyktingpolitik. Men nu har Johan Westerholm, ”Ledarsidorna.se”, lämnat en så akut och skrämmande rapport att jag måste skjuta på den tredje delen ett antal dagar.

Och nu, för din egen skull, ta del av denna politiska katastrof i form av ett  fullständigt rättshaveri. Och hör sedan av dig!

 

Polisen kapitulerar – Inför utomrättsliga klanjuridiska processer

Polisen låter på sitt intranät meddela personalen att utredningarna skall kompletteras med medlingsförsök mellan parterna istället för att föra olika brott till åklagare och domstol. Det gäller framför allt i konflikter mellan familjer och klaner som pågått under lång tid där brott som till exempel misshandel numera skall avgöras i utomjuridiska processer utan offentlig till- eller insyn. Upprördheten hos äldre och erfarna utredare och poliser är stor medan framför allt polischefer och yngre polismän rycker på axlarna åt nyordningen.”

Klicka och lyssna här nere.
Så får du höra fortsättningen på Johan Westerholm, Ledarsidorna.se,

Sedan du lyssnat klart skriv gärna en kommentar till min blogg. Och kontakta mig sedan om du vill delta i försvaret av en demokratisk rättsstat.

 

11 kommentarer

 1. Olof

  Fullkomligt oacceptabelt!
  Huvuden behöver rulla inom polisen. Ingen polischef på någon nivå skall ta sig rätten att stå över lagen.
  Om inte följden av detta är en rad avsked av chefer inom polisen, avsked på svart papper, så är en folklig resning till försvar av de lagar som fattas av riksdagen. I denna folkliga resning kommer en rad höga tjänstemän och politiker behöva avsättas. Inklusive statsminister ty om inte statsministern klarar av att styra statsapparaten så den upprätthåller lagen så har statsministern förklarat sig själv som värdelös och saknar legitimitet till sitt embete.

 2. Tomas

  Detta ger känslan av att samhället är i upplösningstillstånd. Anything goes… Att principen om allas likhet inför lagen avskaffas är ju inte riktigt klokt. Visst, principen kanske inte efterlevdes till 100% innan detta, i praktiken. Men nu har man till och med gett upp ambitionen. Snacka om kapitulation!

  För att inte nämna på vilket sätt principen avskaffas. Är det genom representanter som är direkt valda av folket i demokratiska och fria val, efter en lång och öppen debatt i ”gammelmedia”, sociala medier, vid frukostbord, vid fikabord på arbetsplatser och inom partierna? Inte då! Principen om allas likhet inför lagen har alltså medvetet avskaffats av vissa delar av polismyndigheten, som ju inte är direkt valda av folket i demokratiska val. Vi har alltså med en kupp att göra. Vilket förmodligen är det enda sättet att kunna genomföra en såhär pass omvälvande förändring inom rättssystemet. Vilket kuppmakarna förmodligen är mycket väl medvetna om. Därav metoden.

 3. Per Lennartsson

  Var är källorna till detta? Som läsare bör man få tillgång till källorna, för hur ska vi annars kunna avgöra vad som är sant respektive falskt?

   • Per Lennartsson

    Nej, jag låtsas inte. Johan Westerholm skriver på Ledarsidorna.se att han har källor, vilka berättar han inte om i det du lagt in i din blogg utan det krävs att man ”köper” dessa genom att bli premiumkund på deras sajt.

    Hans ord är inte per automatik sanning bara för att han säger dem, för det gäller ju inte för alla eller hur? För du hävdar att en massa människor till höger och vänster ljuger, så varför talar denna man sanning?

    Så åter igen, vilka är hans källor?

    • Jan Hägglund (inläggsförfattare)

     Svar till Per Lennartsson – 30 sep
     Min källa är Johan Westerholm. Om det inte duger för dig måste du kontakta honom. Men det är han som är min källa.

 4. Lars-Erik

  Sverige vandrar samma väg som Storbritannien, med utomrättsliga medlingsdomstolar och råd, dock utan lagstöd. Vissa av ”domstolarna” kommer hämta sin ”praxis” från sharia.

 5. Frank Pettersson

  Vilket vansinne. Följden blir ju oundvikligen att alltfler i dessa kretsar som misstänks för brott, i framtiden kommer att säga att brottet var relaterat till familje/klankonflikt. För att undvika straff. Självklart måste alla vara lika inför lagen!

 6. Håkan

  Däremot kan polisen göra en gryningsräd in i en bostad med insatsstyrka för att ta en SVENSK jägare som skjutit en varg.Då går det bra att vara tuff.Polisen är rädd,rädd för allt som kommer från söder om Medelhavet.

 7. Jonsson

  Mitt intryck – efter att ha läst bland annat ”Landet där vadsomhelst kan hända”, Lars Åberg – är att sharia tillämpas på vissa håll i Sverige. Klanledare kommer överens. Polisen hålls utanför.
  Brottsoffer (muslimer), som ändå vågar polisanmäla ska alltså istället få sin sak prövad utanför protokoll med sharia som rättesnöre. Med polisens, politikens och rättsväsendets goda minne. Medling enligt sharia?
  Polisledning och polishögskolans lärare behöver tydligen utbildning i islam. Precis som Gustaf Fridolin (som först efter politikerkarriären nu ämnar plugga religion).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.