Jasmine Olofsson, Umeå

Kråkslotte!

Igår vart det bestämt. Nyår ska firas i Hörnefors. Tro det blir jätte trevligt. Känner inte många ska som ska dit. Känner Stina och har träffat hennes nya (Matte) nån gång. Men det blir nog kanoners! Det blir tre rätters och singstar. Så man kommer nog att skämma ut sig ett x antal gånger under kvällen. Men jag tror jag slår nog inte Stina, hon är ändå värst.

Denna helg har bara varit trevlig. Vart lite fest i fredags och lilla Julafton igår. Var så sliten sedan fredan att jag somnade i soffan efter två glasvin vid åtta tiden i går och sov till tolv idag. Så nu känner jag mig pigg och utvilad. Hann med att spela (Jag har aldrig) med Mormor igår. Åh herregud! Höll på att skratta ihjäl mej. Fast bäst var då hon skulle förklara kråkslott i spelet (Med andra ord). Ingen fattade nånting,hon skrek bara och viftade med armarna. Efter att tiden hade gått ut så fattade hon inte varför ingen fattade vad hon menade. För hon tyckte att det vara bästa förklaringen för kråkslott. haha!

Nä nu blir det en liten kvällspromenad. Huj!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.