Jasmine Olofsson, Umeå

Skumpa och Ledin!

Nyårsafton!

Nyår gick ju som det gick. Hade jätte trevligt, MEN det vart en ganska rörig kväll. Kan ju börja med att hälften av herrskapet missade tolvslaget. Jag och Mats stod ute och undra vars alla var. Sedan dök plötsligt två tjejer upp, en med händerna full av glas och skumpa och den andra som inte hade ens öppna mun en gång under hela kvällen, sjungandes happy new year.

Efter skålande så gick vi in och då möttes jag av massa folk som trängdes innanför dörren. Kikade in i tvättstugan och där ser jag en blödande människa. Fattade ingenting. Det hade helt klart spårat!

Tidigare under kvällen så försökte vi oss på att spela nått spel men det gick inte längre än två frågor sedan gav vi upp. Jag och Stina fick för oss att köra lite singstar. Men efter en låt kom ju han som trodde han kunde sjunga för kung och fosterland. Så han slet av mej micken och skrek utan dess like!

Kvällen slutade iaf med att vi dansade glatt till Tomas Ledins sommarlåtar.

Idag så fick vi våra vitvaror. Man var som spännd och nyfiken då dom ringde i morse och sa att grejerna var på väg. Men det gick över ganska fort. Fick nämligen fel kyl, frys och häll. Man slutar aldrig förvånas. Det är fan inte mycket i denna renovering som gått åt rätt håll. Känns skönt iaf att det värsta är över snart.

Undra om man ska dricka upp vinet som är kvar sedan nyår i morgon? hehe

Nä nu blir det Ett livsverk med Björn Gustavsson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.