KD-Vilhelmina snabbast växande i Västerbotten

Gårdagens distrikstämma i Umeå var en angenäm tillställning för oss från Vilhelminas lokalavdelning.

Förutom buketten med skarpa motioner som lokalavdelningen bidragit med till årets stämma, fick vi ett särskilt omnämnande av ombudsmannen Hans-Inge Smetana för våra framgångar i både valet och medlemstillströmningen. Vi håller på att gå om Lycksele som tredje största lokalavdelning i länet.

Därefter blir det Skellefteå som får se upp ! (Skratt)

Men mest glädjer jag mig åt den finfina laguppställning vi börjar få till stånd i Vilhelminaavdelningen.

Karismatiska och tydligt engagerade medlemmar som snabbt klättrar in på nya positioner och uppdrag, vittnar liksom gårdagens många debattinlägg under stämman, om att vi verkligen har lämnat startblocken nu !

Jättestort tack till alla medlemmar och till deltagarna i det nya lagarbetet samt alla insiktsfulla motionsförfattare, vilka alla bidragit till den framgång vi redan börjar skörda frukterna av.

Vilhelmina tar täten i den politiska dragkampen.

Tack hela laget !

Göran Jonzon /Gruppledare KD-Vilhelmina

4 kommentarer

  1. Gunilla Billman

    Hej,
    Tack själv för en intressant dag. Som nybörjare känns det bra att få vara med o lära. Styrkan kommer inte bara inifrån en själv, man måste ha inspirerande folk omkring sej som också tillåter att vi kan tycka olika och verkligen vill ha en dialog, det känns som att vi har det:)
    Ha det.

  2. ronny thellbro

    De rapporter jag fått tyder på en gedigen insats från er vilhelminaombud. Att vi dessutom från vår lokalavdelning hade en 7-8 motioner förstärker intrycket av en aktiv lokalavdelning. Med 30-talet nya medlemmar under fjolåret tar vi oss an kommande år med tillförsikt. Vi har flyttat fram våra positioner och den rörelsen har ingalunda stannat upp. Tack ni ombud som deltog i vårstämman och profilerade ytterligare vår avdelning.

    • Göran Jonzon (inläggsförfattare)

      Tack för din kommentar Ronny !
      Och tack själv för allt underarbete du gjort och gör.
      Politik ska vara roligt och stimulerande för alla som vågar delta och var och en ska känna att man kan påverka och förbättra.
      Så vill vi nog alla att det ska vara och jag tycker vi har kommit en bit på den vägen, även om vi kan bli mycket bättre.
      Med alla nya har vi fått en inspirationsinjektion och jag vet att det står fler beredda att ansluta sig.
      Det ska bli mycket spännande att se hur lilla Vilhelmina kan påverka rikspolitiken också.
      Jag har mina förhoppningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.