Träffsäkert !

Våldet har kommit för att stanna, och det kan vi tacka våra makthavare för. Vänster som höger – ingen gör ett kännbart smack åt problemen som de själv skapat genom sin ansvarslösa och hårresande politik. Om du själv är höger eller om vänster spelar inte heller någon roll. När allt kommer omkring så handlar det inte längre om partibok utan om värdegrund – antingen håller du med den stora skaran, förnekar den skenande kriminaliteten och ses som en god människa – eller så sticker du upp, vägrar acceptera samhällsutvecklingen och ses som en ond. Det är där vi hamnat. Det skriver idag Jack Nilsson.

https://katerinamagasin.se/politikerna-har-tappat-kontrollen-over-valdet-de-borde-avga/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.