Fakta har blivit en hårdvaluta, inte allas egendom !

Jag har under en tid följt ett resonerande kring ersättningsnåvåerna till immigranter.

Många inlägg och kommentarer kring detta på Facebook, men ändå svårt för mig som icke-insatt att avgöra vad som är fakta och vad som är vinklad propaganda.

Det förefaller ändå som att uppgifterna i bifogade skärmdump verkar stå sig i debatterna och om så är fallet tycker jag det finns fog för en kritisk inställning till hur försvarliga ersättningsnivåerna är kontra exempelvis pensionerna.

Min uppfattning om svenska samhällets sönderfallande organisationer stämmer tyvärr också mot dessa uppgifter.

De känns inte bra alls och ansvaret vilar på den generation som tagit på sig uppgiften att förvalta och utveckla det svenska ”folkhemmet”, ett folkhem som aldrig varit ett hem för alla, utan enbart för de som underordnat sig kollektivismens ideologiska avgränsningar.Faktaresistens

2 kommentarer

  1. Göran Jonzon (inläggsförfattare)

    En sak jag inte får att gå ihop rent logiskt är när Migrationsverket beslutar utvisa självförsörjande migranter som råkat tjäna mindre än 13000 kronor någon månad, medan jag och de flesta andra pensionärer ska klara oss på betydligt lägre summor utan att bli utvisade??????????
    Men det beror kanske bara på att Migrationsverket inte upptäckt oss ännu, så endera dagen kommer det väl ett utvisningsbeslut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.