Josefin Sahlström, Göteborg

Om galen sömn

Jag somnade på soffan klockan 9 igårkväll. Vaknade en timme senare och gick och la mig i sängen. Vaknade halv 10 imorse med en galen huvudvärk som fortfarande sitter i. Bakistrött eller påväg att bli sjuk? Jag hoppas på de första.

Var och fikade med Faster Anna igår på Botaniska. MYKCET vackert! Herregud, att jag aldrig varit där tidigare! Vi gick igenom japanska dalen, klippträdgården och genom skogar och mysiga planteringar. Jag måste dit igen, de bara är så.

Imorgon häder de, jag blir stora damen, 21 år. Kan man få skriva in i sitt CV att man överlevt 21 år?
Jag ska baka min pollykaka ikväll och bjuda på jobbet imorrn. Och jag och Anna ska umgås imorrnkväll, blir väl lite middag, massor med tjejsnack och prat och med 99 % säkerhet en hejdundrande efterrätt 🙂

Jobba kväll idag, jag har rejäl förkärlek till att jobba kväll. Att få sova ut, se morgonnyheterna, äta en lång frukost, duscha i en timme och sen bege sig till jobbet.
Hur som helst så upptäckte jag ett litet problem igår, jag har bara två täcken och vi ska sova tre stycken här hela helgen. Så jag måste bege ut och köpa ett täcke och eftersom att jag älskar hemtex och har rabatter där så blir de en tur dit på fredag när jag hämtat upp tjejerna.

En sista grej innan jag attackerar duschen.
Mamma, lektion nr 2. Nu vet du vad Btw betyder, så dags att ta nästa steg. Vad betyder 24/7? Fundera och fråga INTE Frida! ;D

Dags för duschen och allt sånt.

Over and out.

En kommentar

  1. Christina Harrefors

    Vad är detta för nymodigheter??? Sån´t fanns inte å min tid, dvs för 40 år sedan men det fanns annat tokigt …

    Iaf ha en riktigt bra dag, Jossseposse och Ett Gott Nytt År önskar jag dig!

    kram mamman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.