Josefin Sahlström, Göteborg

Om tankar, beslutsångest och ågren

Så var mitt år som 20åring över. Grattis-smsen dröser in och inatt när klockan passerat tolv och jag stod på en skummigt dansgolv på chalmers så skrek alla i kör GRATTIS!!! och hoppade på mig, vilket resulterade i en del av dom blåmärken jag har på min kropp just nu.
Men iaf så öppnade jag brevet ifrån mamma med hjärtan på och där i fanns en fint kort och en toksöt nyckelring från Kiruna, de är lite nostalgi för mig och mamma, Kiruna. Jag får alltid sms när hon är där, de står saker som ’Jag är i himmelriket!’ eller ’Jag äter palt med lingonsylt i ett kallt kiruna, sagolikt!’ Och jag sitter alltid i någon storstad minst 100 mil bort och bara drömmer om dom vita vidderna och palten.
Hur som helst så hade de kommit en brev från storebror också, finfina brorsan. Han gav mig skivan som jag sökt med ljus och lykta efter, Bruce Springsteen & the E street band, live konserten från london 1975. Om något är kärlek, så är de det!
Så, TACK!!! I love it!

Så, då kan man ju fråga sig vad jag gjorde på ett skummigt dansgolv på chalmers efter tolv inatt och de ska jag minnsann berätta för er.
Anna frågade tidigare i veckan om jag skulle med dit men då var jag präktiga Lisa och sa nej eftersom jag jobbade igårkväll, men så när frågan dök upp igen igår så gick präktiga lisa och la sig och party-petra kom fram så de blev ilfart hem, byta kläder, jordens snabbaste sminkning och taxi till Joannis, fast jag åt ett äpple i bilen, så Lisa va nog med på ett hörn iaf. Skumpartyt var dock en riktig hit, herregud! Vi dansade, sjöng, tvålade in varandra i skum, brottades i skummet och när vi väl kom därifrån så var de ingen av oss som var torr någonstans. Och då blev de ganska kallt när vi kom ut….

Så på vägen hem gjorde jag en riktig praktvurpa på asfalten så jag har finfina skrubbsår på axeln, knäet, handen och armbågen. Armbågen är desstutom svullen så jag trodde de var illa på riktigt först, men icket.

Så, nog om nöjen. Eller gårdagens nöje iaf…
Idag blir de jag och Anna nere på byn, handla lite, sen lite mat och snack hos mig. Alla tiders! Och imorrn kommer mian flickor, äntligen!

Dags att duscha bort skummet från mitt hår nu, skrubba bort alla bakterier från mina sår och göra ett helhjärtat försök till att se anständig ut.

Bruce, du är min gud!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.