Josefin Sahlström, Göteborg

Om en sjutusans helg

Så kom äntligen tjejerna i fredags. Mina fina brudar.
Hur som helst så spenderade vi fredagen med att shoppa oss sönder och samman. Och jag erkänner, Anna har rätt om mig. Jag är en Carrie, jag har nu uppnått nivån av 30 par skor. herregud.
På kvällen var vi en bunt slagna hjältar som låg i min soffa och dog till den underbara filmen populär musik från vittula, den är sagolik!

Lördagen fortsatte i fredagens tecken; shoppandet. Hur kommer de sig att flickor älskar att dra sitt Visakort? Jag vet inte. Men roligt hade vi.

Så på lördagkväll gjorde jag min paradrätt i matlagning och vi drack en pava röö`tjuut och gjorde oss i ordning inför kvällen. Så dök grannarna upp, David och hans Anita och Micke och Joannis och min Fina Anna och riktigt kul hade vi!
Jag fick presenter och vi sjöng och dansade och tog kort och lyssnade på musik och skålade och pratade och allt sånt.

Så när vi skulle bege oss ut på krogen för att slå klackarna i taket så dyker tröttheten upp. Jag håller på att somna på vagnen och jag fryser och halsen gör ont och jag vill bara hem till sängen och en kopp te. Så vi avstyr de hela, de blir en kebab på vasagrillen och sen vagnen hem till en underbar säng.
Och vi somnade alla tre, jag emma och camilla, sked i min säng.

Idag har vi inte gjort många knop, städat lägenheten och packat och sett på sex and the city.

En liten anekdot om lördagskvällen måste bara berättas. Camilla hade köpt en flaska vitt vin som vi skulle öppna så hon ger den till Emma och säger ’öppna den så duschar jag så länge’ Emma gör sitt bästa för att öppna den, skruvar ner den där prylen ordentligt och allt sånt men korken sitter kvar. Så jag och emma tar varsitt stadigt tag, jag om flaskan och hon om öppnaren men korken sitter ändå kvar, efter ungefär 5 helhjärtade försök så sitter kroken fast ändå så camilla kommer till hjälp. Jag och emma håller i flaskan och camilla i öppnaren och korken åker upp och viner åker på golvet och jag åker in i kökshandtagen och emma räddar flaskan och Camilla tar kylskåpet med ryggen före. Herregud.

Vilket grötigt inlägg.
Nu ska jag inta horisontal-läge.

Bye.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.