Josefin Sahlström, Göteborg

Livet på en pinne

Jag köpte ett träningskort i torsdags, äntligen!
Och jag körde ett spinningpass, mycket skönt! Men jag känner mig själv, jag tränar gärna som bara den nu, helst varje dag för att sen helt tappa motivationen. Så därför har jag bestämt att börja lugnt, ett pass i torsdags och ett pass imorrn, sen 3 pass nästa vecka.

Åkte på att jobba övertid i helgen, så de blev ingen tredagarsledighet. Dessutom så blir de 4 helger på rad jag ska jobba, vilket innebär inget liv alls. De blir en riktigt tung jobbperiod nu, 7 av 9 helger ska avverkas och en hel del kvällspass, men sen blir bättre.

Pratade med Sandra igår, Sandra som jag var som ler och långhalm med i ett par svajjiga år under högstaidet och gymnasiet. Hur som helst så var de mycket trevligt att prata med henne, hon kanske kommer hit och hälsar på under hösten.

Och detta ang utbildningen, jag har ju varit den veligaste på planeten sen jag tog studenten, jag har nog varit inne på dom flesta spår i yrkesväg, men nu i snart 4 veckor har jag varit inne på samma spår, sjuksköterska. De kanske blir en syster Josefin av mig trots allt?

Annars rullar de på. Som sagt, mycket jobb nu och träning. Fast de blir bra, jag ser nog fram emot de, trots allt.

Frukost-tajm!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.