Josefin Sahlström, Göteborg

Lasse

Fina fina Lars Winnerbäck sjöng för mig idag när jag gick till jobbet. De kändes som om han sjöng om mig, till mig.
Jag har varit hungrig, letat efter än de ena, än de andra. Men jag är påväg att lämna stadiet hungrig och är nog påväg mot nöjd, lugn, tillfreds.
Mamma säger de, att de märks, att jag börjar bli mer nöjd och lugn, och till och med Krister sa de, att jag är på mycket bättre humör nu än förra hösten. Att jag är mer nöjd med tillvaron.

se dig om
här är din beskärda del
stor eller liten
trasig eller hel
blev du stärkt av allt eller sårad och öm
vad blir rätt och vad blir fel
och när släpper man en dröm

se dig om
är du hungrig eller nöjd
är vägen snårig
eller öppen och röjd
du kan sitta upp nu eller kasta dig av
på väg mot himlens höjd
eller på väg ner i din grav.

Jag prioriterade bort träningen igår. Och valde Marie, en drink, polly och sex and the city istället. Vi hade en trevlig kväll, skvallrade, uppdaterade varandra och pratade om allt viktigt och oviktigt. Hon förstår Marie, vad jag menar. Med hemlängtan, tankar, handla på coop och gå på O`learys.

Jag flexade ut ikväll på jobbet, vi hade ingenting alls att göra, så jag satte mig på vagnen hem, bytte om till mysjeans, mössa och vantar och traskade iväg till ica. Och så ringde jag till min fina mamma, pratade om hemlängtan, hunger och Boden.

Så ny vecka; träning, lunch med anna, fika med marie, tvätta och jobb står på schemat. Och på söndag, om exakt en vecka så kommer min lill-gris till mig! Lill-hjärtat mitt som ska vara här i 4 hela dagar och vända upp och ner på hela min vardag. Det är lillasyster Frida jag pratar om, vi ska shoppa, äta god mat, träffa faster anna, gå i botaniska trädgården och bara ha de hur bra som helst.

Krypa till kojjs dags nu.
Och ställa klockan för att bege sig till gymmet.

Sov gott, gott folk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.