Josefin Sahlström, Göteborg

Lill-skruttan

Ett tag sen sist nu, jobb, sömn, träning och tid med yrvädret har fått gå före.
Idag har vi dock en lugn och skön morgon, så jag kan unna mig en stunds bloggande!

Helgen givk åt till att jobba, i vanlig ordning, känner att jag börjar lessna nu, ska göra 4 hekgen i rad nu till helgen och de känns inte vidare roligt direkt, men de blir vad man gör de till. Jag brukar baka en kladdkaka till 14-kaffet och på morgonen brukar jag koka gröt och baka scones, allt för att de inte ska kännas så hemskt att tillbringa helgen på jobbet.

Nästa helg bär de dock av hem till Umeå, 4 månader sedan jag var i den stan sist nu. De är faktiskt den längsta tiden som jag hållt mig borta därifrån. När jag bodde i stockholm så kunde jag inte vara borta mer än 2-3 veckor innan jag kände ett enormt behov av att åka till Umeå, att åka hem. Nu har jag nånstans lärt mig att de är okje att tycka om en annan stad, de är okej att tycka att Göteborg duger som hemma nu och Umeå finns kvar. Sen finns ju inte möjligheten att åka hem på samma sätt nu heller, de tar 15 timmar med tåget och 3 med flyget så man får välja sina tillfällen väl.
Men de ska bli kul att få åka hem, att få träffa gamla kompisarna, gå en sväng på stan och kika på folk, sova i sin egen säng, umgås med familjen och allt de där.

Just denna vecka bor dock ett yrväder hos mig, lill-skruttan, lill-grisen och lill-hjärtat, kärt barn har många namn. Min fina lillsyster Frida är här och tillsammans gör vi göteborg osäkert!
Vi går på stan, skrattar oss fördärvade på spårvagnen, fikar, provar kläder och skor till förbannelse och igår var vi hos våran faster och åt middag.
Kort sagt, vi har supertrevligt!

Nu vankas de frukost här, sen bär de av mot Kungsgatan, ska nötas gatsten idag! 🙂

Take care!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.