Katarina Hampusson

Snuskigt dyrt men med ett renare samvete

Igår ägnade vi dagen åt lyx-shopping. Någon har sagt åt mig att hundfoder-marknaden är en djungel, men gosse den människan har aldrig köpt bil…

Miljöbil har stått högst upp på önskelistan, och nu när den gamle trotjänaren börjar brumma Good bye är beslutet ett måste.

Till saken hör att jag är fullständigt rudis när det gäller bilar. Jag kan tanka. Om någon identifierar oljehålet, vattenbehållaren och spolarvätskan åt mig så fixar jag det med. Min man är mycket duktigare, men det handlar om snuskigt mycket pengar för vår del så vi fann alternativet bilfirma som det säkraste kortet.

Vårt val föll till slut på skönheten nedanför. Hon heter KIA. En miljöbil.  Teknikens värld har provkört den.

Foto:Bergners bil Umeå

Etiketter: , ,

6 kommentarer

  1. Margareta Vigren

    Grattis Katarina till den fina, nya miljöbilen ni införskaffat! Jag har också problem med alla dessa behållare som ska fyllas. Jag skulle kaxa till mig på jobbet och fylla spolarvätska i det fordon jag kör nästan varje dag. Jag fattar fortfarande inte att man kan ha bromsoljebehållaren där jag tyckte att spolaravätskan borde vara! Ett bra, men inte så jämlikt sätt är att omge sig med händiga män, vilket jag gjort hela mitt liv!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.