Bilder från invigningen

Sov ända till sexsnåret, vilket är ”sovmorgon” för en sådan som jag. Men jag var rejält slut i huvudet efter min medverkan i gårdagens invigning av Skellefteå berättarfestival. Plats: scenen i Västerbottensteatern. Fullsmockat med folk, skön stämning. Vi hade tio minuter på oss, jag och Linda Marklund, att presentera vår föreställning ”Bland ved, rabarbersaft och andra passioner.” Funderade ända fram till mikrofonen vad jag skulle inleda med för att få med oss publiken, så jag drog till med: ”Roligt att få komma till AIK-land!” Vet ni vad, det funkar alltid i Skellefteå.

20160418_211909 IMG_20160418_194645
Linda Marklund och Kent Lundholm.

Presentationen gick bra. Nu får vi hoppas publiken kommer och ser oss. Idag tisdag kan ni se oss i Skelleftehamns bibliotek 13.00, Ursvikens bibliotek 18.30. I morgon onsdag finns vi i Byske bibliotek 13.00 och Kåge bibliotek 18.30.

PhotoGrid_1461009841564

Under gårdagens invigning var det några, för mig okända personer, som kom fram och tackade för min uppriktighet och mitt mod för att ha ”blottat mig” i intervjun som Norran gjorde och för att ha skrivit boken ”Spring Kent, spring!” om mitt bitvis så trassliga liv. Det värmde. Det är väl den belöning som väntar oss författare. Att folk läser de böcker vi skriver och sedan, på något sätt, blir berörda. Efter år av ensamt skrivande kliver vi ut i ljuset och blir sedda – för att sedan återvända till skuggorna för att skriva nästa bok.

För övrigt väntar en riktigt grå dag. Vädermässigt, alltså.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.