Text om Ester

Grått och blått. Bättre väder på gång? På plats i Skellefteå, där jag mest hukat över datorn och skrivit på Ester Duva Nilssons historia. Har nu en sammanhängande romantext på 180 sidor. Saknar en del fakta för att våga skriva fiktivt.

Ester Duva2

Ester Duva Nilsson.

Nu har jag börjat få stora besvär med min skakande händer. Har svårt att trycka på rätt tangent. Kanske hade jag rätt. Att jag inom kort inte kommer att kunna skriva längre. Det är därför jag tokskrivit romanen om Ester. Hoppas att jag har fel. Försämringen kan bero på usel sömn och stress. Det är klart att det får effekter på min kropp med tre nätter i rad då jag sovit 2 timmar per natt. I natt fick jag sussa sött i 6 timmar. Är utsövd.

Läser Phil Collins memoarer. Intressant läsning för en Genesis-fan som jag är. Vilken skaparkraft denna supergrupp hade. Där var det inga treackordslåtar som skapades. Läser vidare.

Ha nu en skön sommar! Njut av långsamheten. Låt tiden stanna. Läs böcker och passa på att lyssna på progressiv musik: Genesis, Steve Hackett, Peter Gabriel, Phil Collins, Mike Rutherford.

För övrigt bor det en sorg i det som håller på att ta slut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.